„Manau, jog mūsų tikslas turėtų būti tapti stipriausia komanda tarp vidutiniokių. Taigi, mums teks įveikti „Force India“, „Williams“, bei „Sauber“, – kalbėjo D. Ricciardo.

„Mano tikslas – kiekvienose lenktynėse pelnyti taškų ir jei įmanoma, užlipti ant apdovanojimų pakylos. Tai padaryti nebus lengva. Tačiau Vettelis praeityje įrodė, jog esant permainingoms oro sąlygoms, lenktynėse galima nugalėti ir su „Torro Rosso“ komanda. Sebastiano iškovota pergalė mus iki šiol motyvuoja ir primena kas yra įmanoma“.

Ne paslaptis, jog tiek D. Ricciardo, tiek jo komandos draugas Jeanas-Ericas Vergne šiemet gerai pasirodę jau 2014 metais gali persėsti į „Red Bull“ komandos automobilį. Pats australas teigia apie tai negalvojantis ir šiuo metu yra susikoncentravęs ties kitais dalykais.

„Ką aš turiu šiemet padaryti, tai gerai pasirodyti. Po to žiūrėsime kaip bus. Žinau ties kuo turiu dabar sutelkti visą savo dėmesį. Pernai mūsų automobilis buvo nepakankamai konkurencingas. Pažiūrėsime ką mums pavyks pasiekti šiemet“.