„Mercedes“ pilotai Lewisas Hamiltonas ir Valtteri Bottas pasidalino pozicijas antroje startinėje eilėje.

L. Hamiltonas šeštadienio rytą vykusioje treniruotėje nesuvaldė bolido ir jį sudaužė atsitrenkdamas į trasos užtvaras, tačiau kvalifikacijoje startuoti tai nesutrukdė.

C. Leclercas buvo greičiausias sportininkams įveikus pirmuosius greitus ratus paskutinėje kvalifikacijos dalyje. Sportininkas vieną ratą įveikė per 1 min. 42,644 sek. Tokio rezultato būtų pakakę „pole“ pozicijai iškovoti. Bet sportininkas važiavimų pabaigoje vieną ratą įveikė dar greičiau, 1 min. 42,519 sek, ir iškovojo pirmą startinę poziciją.

Antruoju bandymu savo rezultatą taip pat gerino L. Hamiltonas, kuris trumpai džiaugėsi antra vieta. Britą iš antrosios pozicijos išstūmė greičiau paskutinį ratą įveikęs antrasis „Ferrari“ pilotas S. Vettelis.

Ketvirtoji startinė pozicija atiteko „Mercedes“ lenktynininkui Valtteri Bottui. Suomis beveik 0,9 sek. atsiliko nuo C. Leclerco ir beveik 0,3 sek. pranoko „Red Bull“ atstovą Maxą Verstappeną.

Šeštą ir septintą pozicijas pasidalino „Renault“ duetas Danielis Ricciardo ir Nico Hulkenbergas. O greičiausiųjų dešimtuką užbaigė Kimi Raikkonenas, Sergio Perezas ir Kevinas Magnussenas.

Važiavimuose labiausiai nepasisekė Robertui Kubicai ir Antonio Giovinazzi. Abu sportininkai buvo priversti baigti savo pasirodymą anksčiau laiko dėl technikos gedimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)