„Kalendorius jau suformuotas. Per vėlu“, – viešėdamas Jungtiniuose Arabų Emyratuose vietos laikraščiui „The National“ konstatavo B. Ecclestone’as, paklaustas apie 20-ojo etapo perspektyvą.

Vienas sporto vadovų patikino, kad 2014 metais „Formulės-1“ čempionate ir vėl bus 20 etapų, nes į tvarkaraštį bus įtrauktos lenktynės Rusijoje. Britas neseniai buvo susitikęs su šios šalies prezidentu Vladimiru Putinu.

„Viskas ten atrodo labai gerai. Jis džiaugiasi Olimpiada ir „Formule-1“. Viskas praėjo gerai. Buvau labai nustebintas tuo, kas jau padaryta“, – tokiais vizito Rusijoje įspūdžiais dalijosi milijardierius.
Spaudžiamas vietos žurnalistų apie galimo etapo Katare perspektyvas, B. Ecclestone’as atmetė trečio etapo Artimuosiuose Rytuose, kur varžybos jau vyksta Bahreine ir Junginiuose Arabų Emyratuose, galimybę.

„Mes palaikome lenktynes, kurios yra naudingos „Formulei-1“, kur jos bevyktų. Mus riboja 20 varžybų limitas, mes jau turime du etapus šiame regione, todėl būtų sunku įtraukti dar vieną“, – pridūrė jis.