Teisėjai skyrė „Renault“ pilotui dvi 5 sek. baudas už nusižengimus paskutiniųjų lenktynių ratų metu. Pritaikius baudas australas iš septintos pozicijos buvo nustumtas į vienuoliktą.

Kovodamas dėl aukštesnių pozicijų su Lando Norrisu ir Kimi Raikkonenu, D. Ricciardo buvo išvažiavęs už trasos ribų ir tokiu būdu aplenkė suomį.

Po lenktynių duodamas interviu televizijai australas nevyniojo žodžių į vatą bei pasiuntė jį nubaudusius teisėjus velniop. Lenktynininkas tikino, kad stengėsi išsilaikyti trasoje.

„Velniop juos visus, tegul užsi***a, štai ką galiu pasakyti. Padariau viską ką galėjau, kad išsilaikyčiau trasoje, tačiau toje trasos dalyje, kurioje atsidūriau, buvo labai slidu“, – pasakojo sportininkas.


Nors ir liko be taškų, „Renault“ pilotas didžiavosi tuo, jog kovojo iki galo.

„Džiaugiuosi, kad pabandžiau. Nesigailiu dėl savo veiksmų, nes tai buvo paskutinis ratas. Ne mano stilius sėdėti kitam už nugaros ir nieko nedaryti“, – sakė D. Ricciardo.


Teisėjai sportininkui taip pat skyrė tris baudos taškus. Iš viso šį sezoną D. Ricciardo jų yra surinkęs penkis.

Po aštuonių etapų D. Ricciardo asmeninėje įskaitoje dalinasi 9-10 vietas su komandos draugu Nico Hulkenbergu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)