„VJM07 atrodo įspūdingai, o naujosi spalvos atspindi „Sahara Force India“ evoliuciją. Visada tikėjau, kad mūsų technika yra patraukliausia akiai, tačiau perėjimas prie juodos spalvos suteiks mums naują agresyvią išvaizdą“, – taip pokyčius komentavo komandos vadovas Vijay Mallya.

Ekipa kol kas pateikė tik vieną profilio nuotrauką, iš kurios nesimato automobilio nosies konstrukcijos. Neoficialių šaltinių duomenimis, ši turėtų priminti skruzdėdą.

„Beveik kiekviena dalis sukurta iš naujo, nuo pat priekinio sparno iki galinio difuzoriaus. VJM07 vis dar slypi 2013-ų genai, tačiau tų pačių rezultatų turėjome siekti kiek kitu keliu“, – taip automobilį komentavo „Force India“ technikos direktorius Andrew Greenas.

„Didžiulis iššūkis buvo pakeitimai, būtini įdiegiant naują galios grandinę. Tai didžiausias pokytis, kokį tik mačiau sporte nuo savo darbo pradžios 1990-ais. Didžiausias iššūkis buvo aušinimas. Didžiąją dalį praėjusios vasaros praleidome bandydami perprasti naujos galios grandinės aušinimo specifiką ir kaip geriausiai tai optimizuoti“.

Komandai šiemet atstovaus du nauji lenktynininkai: iš „McLaren“ pereisiantis S. Perezas bei iš „Sauber“ sugrįšiantis Nico Hulkenbergas. Ekipa toliau naudos „Mercedes“ variklius.

Naujas „Force India VJM07“ pirmą kartą trasoje pasirodys pirmuose žiemos F-1 bandymuose Chereze, sausio 28–31 d.