Šia pozicija, kalbama, taip pat domisi ir „Lotus“ ekipą turėję palikti Vitalijus Petrovas bei Bruno Senna. Įvardinami ir keli kiti galimi kandidatai.

A. Sutilo sumanumas ir apie 5 mln. eurų siekianti rėmėjų parama turėtų būti įdomi ir autsaiderei HRT, tačiau ispanai gali pasirinkti ir didesnį finansinį krepšį turintį pilotą – pavyzdžiui, jau minėtą V. Petrovą. Kita vertus, klausimas, ar vokietis norėtų vairuoti lėčiausią rikiuotėje automobilį.

Prancūzų žiniasklaidoje tvirtinama, kad A. Sutilas anksčiau buvo nusiteikęs į Michaelio Schumacherio vietą „Mercedes“ komandoje 2013 metais, tačiau tokiu atveju tikrai negautų pozicijos „Williams“ ekipso gretose ar bandytojo vaidmens vienoje iš geriausių komandų.

Teigiama, kad vokietis dabar ėmė kalbėtis su „Ferrari“ komanda, kuriai jis esą yra įdomus kaip galimas pretendentas pakeisti Felipe Massą nuo 2013 metų sezono. Tokiu atveju kitus metus sportininkas praleistų būdamas „Scuderia“ atsarginiu ir bandytoju.

Primename, kad A. Sutilas „Force India“ komandoje vietos neteko, nepaisant geriausio sezono jo karjeroje – vokietis čempionate užėmė devintą vietą ir pasirodė geriausiai tarp pajėgiausioms keturioms komandoms neatstovaujančių sportininkų.