Greičiausiai jis taps vienos iš stipresnių ekipų atsarginiu ir tikėsis į rikiuotę sugrįžti 2013-ais.

„Derybos su „Williams“ nutrūko dar gruodžio viduryje, nes išsiskyrė mūsų nuomonės“, - kalbėdamas su „Sport1“ žurnalistais atskleidė A. Sutilo vadybininkas Manfredas Zimmermannas, manoma, su ekipa nesutaręs dėl sutarties trukmės bei neužtikrinęs pakankamo rėmėjų užnugario. - Mes vis dar tikime, kad 2012-ais galime likti „Formulėje-1“. Mums tai bus pereinamieji metai, nes stengiamės planuoti ilgai į ateitį“.

Šiuo metu A. Sutilui nerimą kelia ne tik neaiški ateitis „Formulėje-1“, bet ir sausio pabaigoje laukiantis teismas. Vokietis kaltinamas pavojingai gyvybei sužeidęs vieną „Lotus“ komandos savininkų Ericą Luxą. Jam gresia metai kalėjimo.

„Dabar koncentruojamės į sausio 30-ą ir 31-ą dienomis laukiantį teismą“, - pripažino M. Zimmermannas.

A. Sutilas „Formulėje-1“ lenktyniavo nuo 2007 metų, visą laiką atstovaudamas „Force India“ komandai, iš pradžių dar vadintai „Spyker“. Vokietis startavo 90 lenktynių ir pelnė 95 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją