Kai prancūzo paklausė, ar, jo manymu, S. Vettelis sugebės iškovoti dar keturis ar daugiau titulų, A. Prostas tarė:

„Manau, kad taip, nes jis yra išskirtinis. Tiesa, dabar, kai iškovojo čempiono titulą, jis matys viską kitokiu kampu ir kartais turės būti labiau ramus. Tam tikrose lenktynėse jis sugebės pelnyti daugiau taškų. Taigi, manau jis bus dar stipresnis.“

Be to, prancūzas pareiškė nuomonę apie Michaelį Schumacherį ir pastarojo sugrįžimą į sportą.

„Nelaukiau geresnių rezultatų, nes žinau, ką reiškia sugrįžti po trejų metų pertraukos“, aiškino A. Prostas. - Jo poelgis buvo kone išskirtinis. Tikslas tapti čempionu buvo tikrai neįmanomas dar ir dėl to, kad ekipa neturėjo „Red Bull“, „McLaren“ ar „Ferrari“ lygio automobilio.

Tad palaukime ir pamatysime, bet tai yra labai sunkus iššūkis. Tačiau tai yra gyvenimo dalis ir kartais turi iškelti sau tikslą, kuris atrodo neįmanomas. Tai, ką jis padarė, galėjo padaryti tik jis. Tiesiog, manau, tikslas buvo pernelyg aukštas“.

Šeštadienio vakarą, „Race of Champions“ renginio Nacijų taurės lenktynėse susitiks Vokietijos ir Prancūzijos komandos. Vokiečių ekipai atstovaus M. Schumacheris ir S. Vettelis, o prancūzų garbę gins A. Prostas ir septyniskart ralio čempionas Sebastienas Loebas.

Daugiau informacijos ieškokite: www.f-1.lt.