„Džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie „Force India“. Aš jau neblogai pažįstu šią komandą, kadangi pernai dirbau jos pilotu-bandytoju ir su nekantrumu laukiu galimybės pratęsti šį darbą.

„Formulėje-1“ aš esu naujokas, bet per pusę sezono „Manor“ ekipoje aš įgavau vertingos patirties ir esu pasiruošęs naujiems iššūkiams. Dabar laukia keletas įtemptų mėnesių ir padarysiu viską, kad geriai pasiruočiau naujam sezonui. Ma teks praleisti daug dienų komandos bazėje, dirbti su simuliatoriumi, derinti santykius su inžinieriais bei kitais komados darbuotojais. Aš siekiau to visą savo gyvenimą ir nepraaleisiu savo šanso- stengsiuosi pasiekti rezultato, kokio iš manęs laukia komanda.

Aš dėkoju „Manor“ ir „Mercedes“ už palaikymą ir tikėjimą manimi. Su nekantrumu laukiu kito pilno sezono „Formulėje-1“, – pirmaisiais įspūdžiais dalijosi E. Oconas.

„Džiaugiuosi pasveikindamas naują mūsų komandos pilotą Estebaną Oconą. Kaip rodo jo kaip „Mercedes“ jaunimo programos dalyvio statusas, jis yra talentingas pilotas ir aš neabejou, kad jis lentyniaus sėkmingai.

Mes keletą metų stebėjome Estebaną, matėme jo progresą jaunimo serijose, kur jis pasiekė puikių rezultatų. Pernai mes dirbome su juo per bandymus ir jo pasiekimai įtikino mus, kad jis bus tinkamas S. Perezo komandos kolega. „Force India“ tradiciškai remia jaunus talentingus pilotus, o Estebano atėjimas mūsų komandai duos naujos energijos bei motyvacijos“, – kalbėjo komandos vadovas Vijajus Mallya.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.