„Tėvas yra geriausias, todėl jis yra ir man pavyzdys, – sakė Mickas Schumacheris RTL televizijos dokumentiniame filme, kuris bus parodytas šeštadienį prieš „Formulės 1“ kvalifikacines varžybas Abu Dabyje. – Juk ir kiti pasaulio čempionai save lygina su mano tėčiu“.

Dokumentinėje juostoje jaunasis Schumacheris prisimena apie savo pradžią automobilių sporte, kaip jį tėvas pasodino į kartą. Kerpeno kartodrome jie kartu susuko ne vieną ratą, net kai darbo valandos buvo pasibaigusios.

Tuomet kartą tėvas jam uždavė esminį klausimą: „Ar norėtum tai daryti kaip profesionalas?“

Šį sezoną Mickas laimėjo „Formulės 3“ Europos čempionatą ir į savo apdovanojimų lentyną padėjo pirmą tokį didelį trofėjų. Teigiama, kad kitais metais M. Schumacherio sūnų pamatysime jau „Formulės 2“ lenktynėse.

Dokumentiniame filme „Schumacheris: kita karta“ Micką lydi jo pusbrolis 17-metis Davidas Schumacheris, buvusio „Formulės 1“ lenktynininko ir Michaelio brolio Ralfo sūnus, „Formulėje 4“ pelnęs „Metų naujoko titulą“.

Priminsime, kad Michaelis Schumacheris 2013 metų gruodžio 29 dieną patyrė sunkią galvos traumą slidinėdamas kalnuose. Iki 2014 metų sausio 16 dienos jam buvo sukelta dirbtinė koma. Vėliau iš Grenoblio ligoninės jis persikėlė į Lozanos universitetinę ligoninę reabilitacijai.

2014 metų rugsėjo 9 dieną 7 kartus pasaulio čempionas buvo perkeltas į savo namus Šveicarijoje, kur apgaubtas artimųjų meilės toliau gydomas. Pagal šykščias informacijos nuotrupas 49 metų sporto legenda vaikščioti vis dar negali.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)