Tiesa, B. Zelkevičius nesiryžta teigti, kad Italijos komanda triumfuos žemyno pirmenybėse. Čempionate yra būrys panašaus lygio rinktinių: „Futbolas žavus ir tuo, jog yra nenuspėjamas“.

Garsų trenerį liūdina Lietuvos rinktinės nuosmukis. Pasak stratego, taip nutiko ir dėl to, kad mūsų šalies klubai, norintys greitai pasiekti gerų rezultatų, verčiau renkasi antrarūšius legionierius nei leidžia žaisti jauniems lietuviams. B. Zelkevičius nieko nebesitiki iš dabartinės rinktinės. Anot jo, reikia palaukti, kol į nacionalinę komandą ateis nauja karta.

Pašnekovas prisiminė laikus, kai jo treniruojamas Vilniaus „Žalgiris“ iškovojo SSRS čempionato bronzą. Tada vilniečiai demonstravo puikų komandinį žaidimą ir nuolat klupdė sudėtimi stipresnius varžovus. Treneris paminėjo ir nemalonią istoriją, kai iš komandos pašalino tris žalgiriečius po pralaimėtų rungtynių vienam autsaiderių Kutaisio „Torpedo“.

B. Zelkevičius buvo įsitikinęs, kad tie futbolininkai tyčia stengėsi pralaimėti.

Plačiau apie visa tai – autorinėje Vaido Čeponio laidoje „Čepas veža“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)