Trialo elementais pradžioje ir navigacinėmis pinklėmis pabaigoje pagardintas greičio ruožas jaukė rikiuotę – pirmajame dešimtuke rokiruotės vyko bene kiekviename įsikaitiname punkte, o daugybė sportininkų patyrė avarijas. Vienintelė Lietuvos sirgalių viltis – „CRAFT Bearings“ komanda, atstovaujama A. Juknevičiaus ir Dariaus Vaičiulio – nepaisant pavojingo laviravimo tarp sunkvežimių finišavo geriausiųjų 20-uke.

„Sunkus greičio ruožas, labai daug mėsmalės – mašinos, sunkvežimiai – viskas vienoje vietoje. Važiavome atkakliai ir pagaliau pasiekėme savo – įlindome į „Top 20“, kur ir turime būti pagal šiandienos greitį, – džiaugėsi A. Juknevičius. – Technika veikė puikiai, visą laiką laikėmės maršruto, nebuvome per daug kažkur nuklydę. Rytoj laukia paskutiniai bekelės elementai ir tuomet jau raliniais keliais keliausime į Buenos Aires.“

Sausio tryliktoji – priešpaskutinė Dakaro ralio diena – varžybų dalyvius pasitiks kopomis. Pirmieji 50 km drieksis San Chuano smėlynais ir kopomis, vėliau maršrutas tęsis klasikinio ralio tipo trasomis. Iš viso dalyviai įveiks 754 km.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)