Tuoj pasipylė linkėjimai greičiau sveikti ir klausimai, kas nutiko. Atsirado spėjančių, kad galbūt ne kartą jautrų skrandį ir ypatingą poreikį tinkamai mitybai pabrėžęs V. Žala kažkuo apsinuodijo.

Visgi apie tai, kas nutiko, komanda neatvirauja. Tik akcentuoja, kad nuotykiai prasidėjo anksčiau nei buvo planuota.

„Būklė sparčiai gerėja, starto praleisti neplanuojama“, – skelbia komanda savo feisbuko paskyroje ir gerbėjus ramina, kad nieko rimto nenutiko.

Kaip DELFI aiškino Paulius Sviklas, „Agrorodeo“ komandos atstovas, Pietų Amerikoje lenktynininkas pasijuto blogai, o gydytojai organizme aptiko bakteriją. Tačiau jau šiandien V. Žala turėtų išeiti iš klinikos ir toliau gydytis paskirtais antibiotikais.

DELFI primena, kad sausio 3 d. komanda turėtų atsiimti savo automobilį, o sausio 4 d. laukia techninė ir administracinė Dakaro ralio komisija.

2019-ųjų Dakaras startuoja sausio 6 d., kai visi ralio dalyviai pristatys pasirodę ant ralio podiumo, o sausio 7-ąją laukia pirmasis greičio ruožas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)