9-ajame greičio ruože „Kreda“ startavo 24-toje pozicijoje, tačiau prieš pat neutralizacijos zoną susidūrė su visus lenktynininkus kamavusia bėda. Keisdamas ratus ekipažas prieš save važiuoti praleido tris sunkvežimius, todėl antroje greičio ruožo dalyje, kaip juokėsi A. Juknevičius, teko „valgyti dulkių vakarienę“.

„Tik išvažiavę iš neutralizacijos, akmenyse praradom dar vieną ratą. Kelio knygoje parašyta, kad turėtų būti smėlis, o ten vien akmenys smėly pasislėpę. Šiaip nieko naujo, kraštovaizdis tas pats, daug tiesiųjų“, – dieną apibendrino A. Juknevičius.

Lenktynininkas teigė, kad tempas galėjo būti ir geresnis, tačiau dėl į priekį išsiveržusių sunkvežimių komanda negalėjo važiuoti greičiau. Nepaisant to, A. Juknevičius džiaugėsi, jog komandos šturmanas Darius Vaičiulis dirbo be priekaištų ir navigacinių klaidų išvengti pavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)