„Po degalų užpylimo zonos radau draugą CS Santoshą, kuris buvo visas kruvinas. Darėme jam širdies masažą apie 8 minutes. Jis neatsigavo ir galvojome, kad jau numirė, bet paskui pradėjo kvėpuoti.

Aš laikiau galvą, sulaukėme sraigtasparnio, kuris atskrido ir toliau išvažiavome. Buvo labai sunku važiuoti, nes niekaip neišėjo susikaupti ir galvoti apie važiavimą. Visos mintys buvo ten. Mintyse galvojome, kad jis mirė. Ilga diena… Turėtų už tai kažkiek mums kompensuoti laiko, nes padėjome žmogui“, – sakė A.Gelažninkas.

Nors Arūnas bendroje įskaitoje šiame greičio ruože klasifikuojamas 42-as, o vienišių klasėje 5-as, rezultatai dar gali keistis dėl to, kad buvo sustojęs padėti. Vienišių klasės lyderis Maurizio Gerini taip pat krito toje pačioje vietoje.

„Ten kur krito Santoshas yra pavojingai išlindusi uola ir ji nepažymėta. Nors ji trasos šone, bet visi šalia jos važiavo. Toje pačioje vietoje krito ir mūsų klasės lyderis, apdaužė mocą, bet varžybas jis tęs, nes nesusižeidė. Paskui dar sutikau 33 numerį, sportininką iš Indijos. Jis irgi ten pat šiandien krito, sulaužė du galinius motociklo bakus.

Jam reikėjo kuro, nors sakė, kad jei labai skubu, galiu važiuot. Sustojau padėti, nes indas praėjusiais metais nebaigė Dakaro, o šiemet nori finišuoti. Reik žmogui padėti išpildyti svajonę“, – pozityvo mėgino ieškoti Arūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)