„2022 metų Dakaras nėra nuotykis – man jis virto beveik drama, – dejavo lenktynininkė. – Laimė, žmonės nenukentėjo. Mes esame saugūs ir sveiki. Vis dar esu šiek tiek priblokšta, kai negali patikėti, kad tai tiesa... Tu prabundi ir regi košmarą. Bet jis realus! Viską praradau ir dabar nežinau, ką daryti“, – tęsė ji.

Tarp sudegusių C. Liparoti daiktų yra ir jos pasas.

„Galiu likti Džedoje arba vykti namo, bet neturiu paso. Turiu išspręsti šią problemą. Taigi galiausiai pamaniau, kad būtų gera idėja tęsti Dakarą, bet kokiu atveju užbaigti prologą, per lietų ir šaltį įveikti 600 km“, – kalbėjo ji.

Dakaro dalyviai pademonstravo solidarumą, ir italų motociklininkė sulaukė savo bendražygių paramos – jie padrąsino C. Liparoti tęsti lenktynes.

„Štai švarkas, kurį gavau iš „X-raid“, nes nebeturiu savų drabužių, nieko nebeturiu. Liko tik lenktynių kostiumas, šalmas, lenktynių batai ir tai viskas, – sakė ji. – Nors ir sakau, kad praradau viską, jaučiu, kad priklausau Dakaro šeimai. Visi stengiasi padėti ir aš tikiuosi, kad galėsiu tęsti Dakarą. Nepamenu, kaip užbaigiau prologą, negaliu susikaupti, bet aš jį užbaigiau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją