Iki praėjusios dienos 65-oje pozicijoje bendroje įskaitoje buvę sportininkai spėjo pasižymėti keturiuose atskaitos taškuose ir tuomet patyrė dar vieną automobilio tilto gedimą. Lenktynininkai, negalėdami toliau tęsti varžybų, grįžo remontui į bivuaką, bet trečiadienį (naktį vietos laiku) dar išvažiuos į devinto greičio ruožo kopas ir iki dešimto etapo starto bandys surinkti kuo daugiau atskaitos taškų, taip susimažindami baudos laiką.

Vos grįžę abu sportininkai patraukė miegoti, tad DELFI nepavyko jų pakalbinti. Tuo metu komandos mechanikai nuo pagalbinio „Toyota Land Cruiser“ visureigio montavo galinį tiltą. Jie teigė, kad visos problemos lenktynininkų automobilį ištiko vienu metu ir nėra kitos išeities tik kaip donorą naudoti žurnalistų visureigį.

Dienos metu nutrūko variklio pagalvės varžtai ir nusileidęs variklis nuspaudė elektros laidus. To pasekoje automobilis buvo remontuojamas trasoje net 5 valandas. Sutvarkius gedimą ir bandant važiuoti toliau subyrėjo galinio tilto pusašis ir sulinko pats galinis tiltas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)