„ConnectPay Racing“ komandos pilotas Vaidotas Paškevičius po testinio greičio ruožo sakė, kad iš viso trasoje ekipažas įveikė apie 70 kilometrų distanciją. Po šio lengvo apšilimo komanda vėl atidavė savo sunkvežimį mechanikams į rankas, kad šie peržiūrėtų visus mazgus.

Vaidoto Paškevičiaus teigimu, sunkvežimis testiniame ruože paliko gerą įspūdį, tačiau susidaryti platesnį vaizdą apie jo galimybes dar sunku – organizatoriai parinko tokią testų atkarpą, kurioje nebuvo nei kopų, nei per daug smėlio.

„Testai pavyko, viskas gerai. Iš esmės esame patenkinti. Sunkvežimis laiko puikiai ir gali važiuoti greitai. Trasa gal ir nebuvo visiškai tinkama sunkvežimiui, labiau ralinė, bet pasivažinėjome neblogai. Kabinoje susišnekėti pavyko labai gerai. Sunkvežimį irgi pajaučiau. Kažkokių nusiskundimų dėl jo tikrai neturime. Mechanikai dabar apžiūrės jį, ar viskas tvarkoje.

Galbūt šiek tiek pritrūko kopų. Organizatoriai jų pagailėjo, todėl smėlyje išbandyti „Mambą“ mums nepavyko. Bet dėl to tikrai nenusimename – progų dar bus viso Dakaro metu. Šiandien dar laukia keletas darbelių ir formalumų. Slavomiras turės peržiūrėti naujos elektroninės kelio knygos ypatumus. O šiaip tai visi jau nekantraujame pradėti Dakarą. Apie jį seniai svajojome ir pagaliau su mūsų partnerių pagalba mums pavyko čia atkeliauti“, - po testinio greičio ruožo pasakojo Vaidotas Paškevičius.

Ketvirtadienį komanda toliau tvarkys varžybų formalumus, mat jų dar laukia administracinės ir techninės komisijos procedūros. Tik jas įveikus „ConnectPay Racing“ komandai bus uždegta žalia šviesa startuoti Dakaro ralyje. Per likusias dienas ekipos trijulė turės atlikti ir dar vieną svarbią užduotį – surengti treniruotę, kurios metu bus keičiamas sunkvežimio ratas. Kaip žinia Saudo Arabijos dykynės pasižymi itin akmenuotomis vietomis, todėl greičio ruože prakirtus ratą jį reikės sugebėti keisti maksimaliai greitai.

„ConnectPay Racing“ ekipos „Mamba“ sunkvežimis Dakaro lenktynėse bus pažymėtas 529-uoju numeriu. Iš viso sunkvežimių įskaitoje startuos 55 komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją