Vaidotas Paškevičius, „ConnectPay Racing“ ekipažo lyderis, pasiekęs finišą pasakojo, kad smagu, jog Dakaro ralį pavyko įveikti pirmuoju bandymu, bet prisipažino, kad diena nebuvo lengva.

„Greičio ruožas prasidėjo smagiai, bet pradėję važiuoti padarėme navigacinę klaidą. Tada stengėmės laikyti tempą ir važiuoti labai greitai. Suskaičiavome, kad lenkėme gal 38 ekipažus“, – čia mūsų Dakaro ralio rekordas – sakė pilotas.

Tačiau važiavimas greitai nepraėjo be pasekmių. Mat likus kone 10 km iki finišo, lietuvių ekipažas užkabino kažką aštraus ir nutraukė oro tiekimo į ratus sistemos vamzdelį. Tai lėmė, kad buvo sugadinta padanga ir teko stoti ją keistis.

„Keitimas buvo komplikuotas, kadangi neveikė mūsų pneumatiniai domkratai. Teko improvizuoti: kasėm po ratu duobę ir keitėme jį taip. Tikrai sugaišome gal 20 minučių“, – sakė V. Paškevičius.

Šie nesklandumai lėmė, kad ištirpo skirtumas tarp jų ir konkurentų ir lietuviai finišą pasiekė būdami 12-i bendroje įskaitoje. Nepaisant to, tikino V. Paškevičius, „ConnectPay Racing“ ekipažas savo tikslą – finišuoti tarp TOP20 – įvykdė netgi su kaupu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją