Keturračių vairuotojams leista prie savo technikos dirbti tik valandą, o rytoj visų laukia antroji maratono dalis. Nepaisant to, kad didžiulės kopos klaipėdiečiui nelabai patinka, jis itin stabilus – šiandien ir vėl šeštas.

„Gerai važiavosi, stabiliai. Jaučiasi šiek tiek nuovargio. Jeigu ne kelios sugaištos minutės kai vienoje vietoje strigau, būčiau labai patenkintas rezultatu“, – po finišo sakė „Story racing“ komandos narys.

Laisvydas Kancius

Šiandien nepasisekė vienam iš pagrindinių Laisvydo konkurentų – argentiniečiui Manuel Andujar. Jis dėl variklio gedimo nebaigė lenktynių ir rytoj startuos tik su daugybe valandų baudos. Tai leido Laisvydui pakilti viena pozicija aukštyn bendroje rikiuotėje. Likus trims greičio ruožams Laisvydas Kancius yra septintas bendroje savo klasės įskaitoje.

„Truputį pavargau šiandien ir jau pradedu jausti nuovargį. Bet nieko, turėsiu laiko atsipūsti, rytoj laukia trumpesnis greičio ruožas, dabar svarbu finišuoti“, – likus trims dienoms iki finišo sakė lietuvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją