Benediktas Vanagas pasakojo, jog penktąją Dakaro dieną didesnių nesklandumų išvengti pavyko, mat tik greičio ruožo pradžioje buvo akmenų, kur teko tik kartą sustoti pasikeisti „pramuštą“ ratą.

„Du trečdaliai trasos buvo smėlis ir kopos, kur buvo sunku suprasti, kokiu tempu reikia važiuoti. Paskutinius 50 kilometrų lenktyniavome su MAZ, tačiau per daug neklydome, galėčiau sakyti, kad buvo eilinė diena ofise“, – juokdamasis pasakojo „Inbank team Pitlane“ pilotas.

Lenktynininkas aiškino, jog kopos, kuriomis teko važiuoti, buvo ne tokios, kaip Pietų Amerikoje, nes šios buvo apaugusios augmenija. Jis teigė, kad nemažai buvo akimirkų, kada nuo kopos reikėjo leistis kone stačiu kampu, lyg važiuotų siena. B. Vanagas prisipažino, kad tokiomis akimirkomis buvo ne tik gražu, tačiau ir truputį baisu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)