„Buvo kalba, kad šiam greičio ruožui sudėlioti organizatoriams prireikė 10 valandų. Dėl to ir mūsų startas ankstyvas, kad, kaip jie sakė, turėtume visą dieną“, – aiškino motociklininkas.

Iš viso ralio dalyviams teks įveikti 323 smėlėtus, kalnais, kopomis, išdžiuvusių upių vagomis vedančius kilometrus.

A. Gelažninkas aiškino, kad pirmi 160 kilometrų Dakare bus labai įvairūs: kalnai, itin klampios smėlio dulkės „fesh-fesh“, upių vagos ir pan. Dar 100 kilometrų lauks kopose, kurių pagrindas labai minkštas, tad nemažai rizikos, kad dalis ralio dalyvių galės ten įstrigti iki pat ryto.

Lietuvių starto laikai

Arūnas Gelažninkas, „East and Nord by Lituanica“ komandos atstovas, į greičio ruožą išvažiuoja 14.16 val. Lietuvos laiku. Jis startuoja iš 42 pozicijos.

Balys Bardauskas, „Ąžuolas team“ komandos narys, Lietuvos laiku startuoja 14.30 val. Jo startas – iš 87 pozicijos.

Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas, „Agrorodeo“ ekipažas, šiandien startuoja 15.55 val. Jų startas numatytas iš 12 pozicijos.

Benediktas Vanagas ir Sebastianas Rozwadowskis, „General Financing team Pitlane“, startuos iš 22-os pozicijos. Jų starto laikas – 16.20 Lietuvos laiku.

Antanas Juknevičius ir Darius Vaičiulis, „Craft bearings“ komanda, startuos iš 35 pozicijos. Jų starto laikas Lietuvos laiku – 16.35 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)