„Dar vakar, kai skaičiau, atrodė, kaip blogas sapnas. Šiandien jau kitaip atrodo“ – rašė savo feisbuko paskyroje Antanas Juknevičius, „Kreda“ komandos lyderis.

Tiesa, kol kas lenktynininkas išvadų nedaro, laukia oficialaus Dakaro ralio organizatorių pranešimo. Visgi laukimas neramus, mat išskristi į Saudo Arabiją jo komanda turėjo gruodžio 26-ąją, antrąją Kalėdų dieną.


Tą pačią dieną, gruodžio 26-ąją, skrenda ir visos kitos Lietuvos Dakaro ralio komandos. Nerimo dėl laukiančio iššūkio likimo neslepia ir Benediktas Vanagas, „Inbank Toyota Gazoo Racing Baltics“ komandos lyderis.

Tiesa, lenktynininkas pasidalino ir neoficialiomis žiniomis iš Dakaro ralio organizatorių stovyklos. Neoficialiai skelbiama, kad nuo gruodžio 26-osios turėtų būti daromas „langas“ skrydžiams į Saudo Arabiją. Visgi ar ši žinia pasitvirtins, dar neaišku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)