Nacionalinis „Cross Country“ etapas susidėjo iš dviejų važiavimų po 30 minučių. Sportininkams teko įveikti po septynis 4,8 km ilgio trasos ratus. Rezultatai skaičiuoti pagal dviejų važiavimų laikus.

Zigmas Dakar team“ sportininkui Arūnui Gelažninkui pavyko puikiai pasirodyti ir tvirtai suremti pečius su stipriausiais. Tiek pirmame, tiek antrame važiavime sportininkas iškovojo 5-tąją vietą. Puikią kovą rodė važiavimų laikų rezultatai, kurie skyrėsi vos keliomis sekundėmis.

„Esu labai patenkintas varžybomis, puiki atspirtis pajusti savo lygį, pamatyti konkurentus, tokio tipo varžybos su stipriais sportininkais profesionalui labai reikalingos, esu dėkingas savo partneriams už galimybę ruoštis Dakaro raliui geriausiai kaip šiuo metu galime“, – teigė „Zigmas Dakar team“ atstovas.

Vis tik šis „Cross Country“ etapas – ne paskutinė treniruotė. Išnaudodamas kiekvieną galimybę, paskutines dienas Dubajuje profesionalus lenktynininkas praleis taip pat ant motociklo. Jo laukia turo tipo kelionė didžiuosiuose smėlynuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)