„Jis yra visus nustebinęs pirmosios dienos nugalėtojas iš Lietuvos“, – pristatydami Vaidotą Žalą pasauliui, komentavo Dakaro organizatoriai.

Interviu metu, Vaidotas prisipažino, jog įsigijęs „Mini“ žinojo, jog automobilis bus greitesnis nei turėtas „Hilux Overdrive“, tačiau niekada nesitikėjo, kad pavyks pasiekti tokį rezultatą.

Žinoma, Dakaro šeimininkai netruko pastebėti, jog kituose greičio ruožuose V. Žalai nepavyko išlaikyti aukštų pozicijų, tačiau ir pats lietuvis pripažino, jog tikriausiai reikia šiek tiek atsipalaiduoti, nes kitaip gali „neatlaikyti“ ir automobilis.

Visą pasaulį prie ekranų pritraukiančio ralio maratono organizatoriai, pro akis nepraleido ir fakto, jog šis renginys tapo vienu sekamiausių metų įvykių Lietuvoje. V. Žala taip pat pritarė, jog tai, tikriausiai, šalyje yra antras populiariausias sportas po krepšinio.

„Jį seka ir palaiko visa tauta, tačiau V. Žalos karjera, kaip ir daugelio, prasidėjo klasikiniame ralyje“, – sakė organizatoriai.

Žinoma, pamirštas nebuvo ir šturmanas Saulius Jurgelėnas, kurį pats lenktynininkas apibūdino, kaip pašėlusį kolegą bei žmogų padedantį siekti bendro tikslo.

„Turime dvi savaites parodyti, kaip paruošėme namų darbus, o tada grįšime ir pradėsime ruoštis iš naujo“, – juokdamasis sakė V. Žala.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)