Visgi pasiekę finišą Lietuvos ekipažai neslėpė džiaugsmo – diena buvo nebloga, viskas pavyko, nors ir padaryta klaidų – džiuginantys ir rezultatai.

Tik džiaugėsi ne visi. Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas, „Agrorodeo“ ekipažas, trasoje buvo priversti stoti dėl automobilio gedimo. Juos pravažiuodami matė „Heston MRO team Pitlane“ komanda – Edvinas Juškauskas ir Aisvydas Paliukėnas.

Greičiausias iš lietuvių buvo Benediktas Vanagas, važiuojantis drauge su portugalu Filipe Palmeiro. „Inbank team Pitlane“ komanda po grįžimo 17-oje pozicijoje pakilo absoliučioje įskaitoje į TOP10.

Antrasis grįžo Antanas Juknevičius ir Darius Vaičiulis, „Kredos“ komanda, atkakliai besibraunanti į TOP20.

Anksčiau nei automobilių įskaitos pilotai, dienos varžybas baigė Arūnas Gelažninkas, „Zigmas Dakar team“ atstovas. Jis prisipažino, kad teko skristi nuo motociklo taip, kaip dar nėra tekę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)