Nesidžiaugė ir lietuviai. Greičiausias buvo Benediktas Vanagas su Filipe Palmeiro, „Inbank team Pitlane“ ekipažas. Finiše jie minėjo, kad teko paklysti, taip pat – ir sustoti padėti, kai užsidegė kito lenktynininko bagis. Visgi grįžo būdami tarp 20-ies geriausių sportininkų.

Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas, „Agrorodeo“, sugrįžo išsekę ir kalbėjo be didelio džiaugsmo. Paaiškėjo, kad ekipažas ne tik pradūrė savo turėtus tris atsarginius ratus, bet dar ir tris papildomus. Teko ratų skolintis, o paskutinius 40 kilometrų važiuoti tiesiog ant ratlankio.

Antanas Juknevičius ir Darius Vaičiulis, „Kredos“ ekipažas, sugrįžę netgi lengvai pasibarė, tačiau vėliau pripažino, jog dėl padarytų klaidų buvo kalti abu. Be kita ko, ekipažui teko keisti ratus ne kartą ir ne du – prasidūrė visus keturis.

Arūnas Gelažninkas, „Zigmas Dakar team“ atstovas, sugrįžo išsekęs: prie prastos savijautos prisidėjo tai, kad pilotas gavo traumą: akmuo pataikė į vieną koją, ant kitos užvirto motociklas.

  • B. Vanagas ir F. Palmeiro finišavo 15-oje vietoje.
  • V. Žala ir S. Jurgelėnas finišavo 32-oje vietoje.
  • A. Juknevičius ir D. Vaičiulis finišavo 37-oje vietoje.
  • E. Juškauskas ir A. Paliukėnas finišavo 39 vietoje.
  • G. Petrus ir T. Jančys finišavo 47-oje vietoje.
  • A. Gelažninkas finišavo 30-oje vietoje.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)