Prieš savaitę B. Vanagas buvo paskelbęs, kad paskutinę akimirką pasitraukus generaliniam komandos rėmėjui, jo galimybės lenktyniauti ralyje pakibo ant plauko. Ir nors situacija išliko įtempta, nuotaika komandoje geresnė.

Vilniuje komandos pristatymą surengęs B. Vanagas oficialiai paskelbė, kad komanda į Dakaro ralį važiuos. Be šios naujienos B. Vanagas taip pat pristatė ir naują komandos pavadinimą – „Inbank team Pitlane“.

Drauge buvo pristatyta ir dar viena, Vyčio vėliavą vešianti, Edvino Juškausko ir Aisvydo Paliukėno komanda.

Trečiąja naujiena tapo pristatytas išskirtinis „Toyota Hilux“ visureigis. Japonijos automobilių gamintojas pristatė Benedikto Vanago vardu pavadintą modifikaciją. Tokių visureigių bus pagaminta tik 25, juos įsigyti bus galima tik Lietuvoje.

B. Vanagas paaiškino, kad vos po žinios apie partnerio pasitraukimą, komanda pradėjo darbus, kad situacija pasikeistų, tačiau tik paskutinėmis dienomis buvo sudėti paskutiniai taškai ant „i“.

„Po žinios, kad turime neeilinę situaciją prasidėjo diskusijos ir tik vakar per pietus susidėliojome paskutinius akcentus. Čia naujieji mūsų partneriai parodė ypatingą greitį, ypač žinant, kad šiandien yra ir diena, kada įmonė pradeda veiklą“, – sakė Benediktas Vanagas.

Lenktynininkas teigė, kad tikisi, jog su partneriais ryšys nebus vienkartinis ir galės bendradarbiauti ir ateityje.

Tiesa, gerbėjų ir palaikančių žmonių suaukoti pinigai yra komandos sąskaitoje, tačiau B. Vanagas teigė, kad tie pinigai bus išdalinti tiems, kam jų reikia labiau. Kam iš tiesų bus paaukoti pinigai, B. Vanagas dar neįvardijo, tačiau patikino, kad tokį sprendimą priims visa komanda.

Lenktynininkas teigė, kad ši situacija sukėlė nemažai įtampos, tačiau dabar, kai viskas išsisprendė, stengsis pailsėti, o vėliau – padaryti viską, kad Dakaro finišas būtų kuo geresnis.

B. Vanagas paaiškino, kad į Dakarą vyks techninio aptarnavimo sunkvežimis, du palaikymo komandos visureigiai ir komandos bolidas. Dar vienas techninis sunkvežimis vyks su Edvino Juškausko ir Aisvydo Paliukėno komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)