Iš karto po avarijos B. Vanagas pranešė, kad važiuojant ypač dideliu greičiu negavo informacijos apie kliūtį, tačiau F. Palmeiro jis nekaltina, svarbiausia, ekipažas sveikas.

Galiausiai, sulaukęs techninės pagalbos, jis pasidalino pirmomis žiniomis apie tai, kas nutiko, ir planu, ką rengiasi daryti toliau.

„Mūsų lenktynės baigtos, labai gaila. Mes išsiaiškinsime ir papasakosime, kas nutiko, truputį vėliau. Dabar pagrindinis tikslas yra pastatyti automobilį ant visų ratų, nes dėl didelio smūgio nukentėjo pakaba“, – kalbėjo jis.

B. Vanagas pasakojo, kad ekipažas šiuo metu jau gavo reikalingas detales, atvažiavo technikai, kurie pluša, kad automobilis atsistotų ant visų keturių ratų ir jie suktųsi. Tuomet bus bandoma išvaryti bolidą ant kelio, prikabinti prie sunkvežimio ir toliau dėliotis logistikos planą.

„Pagrindinis dalykas, matyt, tas, kad nieko rimto neatsitiko su sveikata. Aišku, šen bei ten paskauda tiek Filipei, tiek man, su delnu ne iki galo aišku, kas nutiko, bet aišku, kad tai gyvybei pavojaus nekelia. Gaila, kad taip nutiko“, – nedaugžodžiavo avariją patyręs lenktynininkas.

Prabėgus kuriam laikui B. Vanagas pasidalino platesniu komentaru apie tai, kas nutiko. Jis pasakojo, kad lemtingoje atkarpoje važiavo nemažu greičiu atviroje vietovėje.

Automobiliu jie pataikė į išgraužą ir pasiliko keleiviais.

„Šiaip pavojingai buvo sudėliota kelio knyga. Mes dar aiškinsimės, bet panašu, kad keletas automobilių, nes važiavome jų vėžėmis, turėjo beveik tokius pačius nutikimus, bet geriau pasibaigusius, jie finišavo. Šalia stovėjo olandų žurnalistai, mes paprašėme, kad jie užstatytų toje vėžėje savo automobilį, kad daugiau nebūtų čia tragedijų, nes čia, manau, būtų susirinkęs automobilių kapinynas“, – sakė sportininkas.

Pasak jo, labai gaila, kad taip nutiko, tačiau kas kartą startuojant išlieka tikimybė, kad diena pasibaigs būtent taip.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)