Iš 39 pozicijos startavęs sportininkas finišavo 45-as bendroje motociklininkų įskaitoje. Savo motociklininkų vienišių įskaitoje jis finišavo 6-oje vietoje. Laimei, didesnė nei valandos persvara absoliučioje „Original by Motul“ įskaitoje išsaugota.

„Buvo daug dulkių, bet nieko negaliu sakyti – diena puiki, važiavosi gerai. Bet kokių 10 minučių drąsiai galima būtų nurėžti nuo rezultato, nes pasiklydau dukart“, – pasiekęs finišą pasakojo A. Gelažninkas.

Motociklininkas pasakojo, kad pirmą kartą pasiklydo pirmoje greičio ruožo dalyje, o antrą kartą paklydo suklaidintas kolegų.

„Važiavau gerai, bet prasidėjo sumaištis, pradėjo grįžti ekipažai iš priekio, rodyti, kad apsisukti turėčiau, dar kažką. Tai kol susigaudžiau, kuri pusė gera, vėliau, kol grįžau, labai daug sportininkų aplenkė“, – kalbėjo A. Gelažninkas.

Paradoksas, anot jo, kad nors važiuoti nebuvo sudėtinga ar sunku, nei greičio ruože nukamavo nuovargis, rezultato prasme ši diena – prasčiausia lietuviui.

„Nebuvo lengva navigacija, dar vakar Dakaro organizatoriai minėjo, kad bus sudėtinga, vėžės kai kur rodė, kad visi klaidžiojo. Bet pats kaltas, – dalinosi sportininkas – Būtų buvę labai blogai, jeigu taip paklysčiau, kad praloščiau bendrą įskaitą. Visgi šiandien, turbūt, būsiu pralošęs nemažai laiko.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)