318-a varžybose dalyvaujančių technikos vienetų – visureigių, motociklų, keturračių ir sunkvežimių – vienas po kito mėgavosi didžiulės gerbėjų minios dėmesiu ir plojimais. Jau 8-ąjį Dakaro ralio starto podiumą į savo sąrašą įsirašęs A. Juknevičius ceremonijai didelės reikšmės nesuteikė, tuo tarpu D. Vaičiuliui tai – nauja, įdomi patirtis.

„Visos mintys apie pirmuosius 39-is kilometrus rytojaus ryte (pirmadienio popietę Lietuvos laiku – red.), o ceremonija – tiesiog vienas iš tų formalumų, kuriuos reikia padaryti. Dabar jau prasidės tai, ko mes ir visi tautiečiai laukėme visus metus. Tikiuosi, kad padovanosim Lietuvai daug įsimintinų akimirkų“, – po starto podiumo teigė „CRAFT Bearings“ komandos lenktynininkas A. Juknevičius.

Simbolinio, 39-ių kilometrų ilgio, Dakaro ralio prologas bus techniškas ir pavojingas, prognozuojama, kad jau čia lyderiai turėtų pradėti kovą dėl sekundžių. A. Juknevičiaus ir D. Vaičiulio ekipažas startuos iš 28-osios startinės pozicijos.

Pirmojo etapo startas bus duotas nuo 14 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją