Per pusvalandį visus savo įvarčius pelnę favoritai brazilai demonstravo itin gražų žaidimą ir susitvarkė su varžovais 4:1.

Pirmajame kėlinyje dominavę Tite auklėtiniai visus įvarčius pelnė nuo 7-osios iki 36-osios minutės. Po pertraukos Pietų Korėjos futbolininkai turėjo kiek daugiau laisvės bei sugebėjo pelnyti paguodos įvartį.

Šio susitikimo pabaigoje vietoje Alissono Beckerio aikštėje pasirodė trečiasis Brazilijos vartininkas Wevertonas, todėl dabar žaidimo laiko čempionate yra gavę visi rinktinės žaidėjai.

Pirmenybių Katare ketvirtfinalyje Brazilijos nacionalinė komanda susitiks su Kroatijos rinktine, kuri pirmadienį iš tolesnės kovos eliminavo Japoniją.

Pirmasis įvartis krito jau 7-ąją minutę, kai Pietų Korėjos vartininką nuginklavo be priežiūros baudos aikštelėje paliktas Vinicius Junioras.

Jau po kelių minučių po pražangos prieš Richarlisoną į Pietų Korėjos vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį preciziškai tiksliai realizavo Neymaras.


29-ąją minutę savo įvartį pelnė ir pats Richarlisonas, pademonstravęs įspūdingus kamuolio valdymo sugebėjimus, iššokęs vienas prieš varžovų vartininką ir nepalikęs jam jokių šansų apsiginti.

Varžovų triuškinimą Brazilija pratęsė 36-ąją minutę, kai po įspūdingo Viniciaus Junioro perdavimo kamuolį į vartus nukreipė ore jį pagavęs Lucas Paqueta.


76-ąją minutę atsisveikinimo su čempionatu įvartį Pietų Korėjai pelnė Paikas Seunh-Ho, pasižymėjęs itin gražiu tolimu smūgiu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)