Perspektyviausiais Dakaro naujokais pramintas ekipažas stebino savo spurtu ir nors prieš vykdami į Dakarą E. Juškauskas ir A. Paliukėnas sakė, jog didelio patirties bagažo neturi, pirmųjų greičio ruožų metu ant kulnų lipo net ir Dakaro legendomis vadinamiems lenktynininkams. 20-oji vieta – tokia buvo aukščiausia pozicija bendroje lenktynių rezultatų lentelėje, kokią lenktynininkams pavyko pasiekti.

Pirmadienį finišo dėl avarijos nepasiekę „Heston MRO team Pitlane“ komandos pilotai Dakaro pabaigos nelaukė ir susikrovę daiktus į namus atskrido anksčiau nei kiti. Ketvirtadienio vakare Vilniaus oro uoste nusileidę lenktynininkai pasidalino, kaip jaučiasi po savo pirmojo Dakaro.

E. Juškauskas pripažino, jog kitais metais taip pat labai norėtų grįžti į Dakarą ir padaryti darbą, kurio šiais metais padaryti nepavyko.

Šturmanas A. Paliukėnas dar Vilniaus oro uoste sakė, jog jau pasiilgo Dakaro ir tikisi, jog į kopas pavyks sugrįžti.

Komanda aiškino, jog dar nežino, kokiu automobiliu važiuotų kitais metais, tačiau užtikrino, kad turimą bolidą taisys ir bandys grįžti su ta pačia technika.

E. Juškauskas juokdamasis sakė, jog į Dakarą važiuos tol, kol pavyks pasiekti jo finišą.

„90 procentų, kad į Dakarą grįšime, tačiau visko gyvenime gali nutikti. Tikimės, kad viskas bus gerai", – sakė E. Jukauskas.

Lenktynininkai aiškino, jog grįžę į Lietuvą laiko veltui neleis ir jau planuoja bei dėliojasi datas, kur galėtų dalyvauti ir „rinkti“ patirtį. E. Juškauskas neatmetė galimybės dalyvauti Pasaulio „Baja“ taurės varžybose, kuriose visą praėjusį sezoną dalyvavo Benediktas Vanagas.

Paklausti, ar ir toliau išliks „team Pitlane komandos dalimi, lenktynininkai teigė, jog į šį klausimą atsakyti dar negali, tačiau sakė, jog grįžus B. Vanagui, dėl to bus tariamasi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)