„Rungtynės Lietuva-Italija lietuviams nebus lengvos. Jiems gynyboje teks susidurti iškart su keliomis problemomis. Italai puola labai įvairiai. jeigu Jonas Valančiūnas su Andrea Barganniu susitvarkys, tai Robertui Javtokui gali kilti sunkumų.

Paulius Jankūnas visada patikimai gynėsi, tačiau Danilo Gallinari – gudrus žaidėjas (šiemet NBA rungtynėse jis pelnė net 47 taškus – DELFI). Be to, ties tritaškio linija teks atidžiai prižiūrėti Marco Belinellį.

Man jau dabar didelį susidomėjimą kelia Jono Mačiulio ir Alessandro Gentiles dvikova. Manau, kad Jonas Kazlauskas paruoš Simonei Pianigianiui porą staigmenų. Ir tikiuosi, kad pergalę iškovos Lietuva“, – savo konferencijoje pareiškė V. Gomelskis.

Beje, šias ketvirtfinalio rungtynes transliuos net NBA TV kanalas.

Primename, kad sekmadienio vakarą Lietuvos rinktinė po itin atkaklios kovos ir 34 taškus pelniusio bei 50 naudingumo balų surinkusio Jono Mačiulio benefiso 85:81 įveikė Gruziją, o Italija aštuntfinalyje net 82:52 pasismagino su Izraeliu.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (320)