„Lietuvos forma gerėjo ir pasiekė piką – rinktinė su kiekvienomis rungtynėmis vis pridėdavo dar ir dar. Jonas Kazlauskas šį planą paruošė sąmoningai ir vykdo jau du mėnesius.

Tačiau pusfinalyje lietuviams reikės būti labai disciplinuotiems: daryti minimaliai klaidų, išlaikyti neaukštą žaidimo tempą, o svarbiausia – laimėti kovą dėl atšokusių kamuolių“, – teigė V. Gomelskis.

Jis jau dabar Lietuvos rinktinės pasiektą rezultatą – patekimą į stipriausių komandų ketvertą – įvertino puikiai, latvių prasibrovimą į aštuonetą – gerai, o estų, kurie savo pasirodymą baigė grupėje, – blogai.

Primename, kad intriguojančio Europos čempionato pusfinalio tarp Lietuvos ir kol kas dar nė sykio nesuklupusios Serbijos pradžia – 22 val.

Šios poros nugalėtojai finale sekmadienį 20 val. Lilyje susitiks su ispanais, o pralaimėtojai – 15 val. kovos su šeimininkais prancūzais, kurie pirmame pusfinalyje po pratęsimo 75:80 nusileido minėtai Ispanijai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (452)