Daugiausia dėmesio UEFA skirs chaosą Marselyje sukėlusiems vengrams. Jie kaltinami fejerverkų uždegimu, objektų mėtymu ir riaušių kėlimu „Velodrome“ stadiono tribūnose per rungtynes su Islandija.

Belgija taip pat bus baudžiama už sirgalių tribūnose uždegtus fakelus ir įvairių objektų mėtymą į aikštę per susitikimą su Airijos rinktine Bordo mieste.

Tuo metu Portugalijos futbolo federacija sulauks nuobaudos už sirgalių įsiveržimą į aikštę po Paryžiuje vykusios dvikovos su Austrija. Vienam į aikštelę įsiveržusiam fanui netgi pavyko pasidaryti asmenukę su Cristano Ronaldo.

Pirmadienį UEFA turėtų skelbti, kokios sankcijos bus taikomos Kroatijos futbolo federacijai. Per penktadienio dvikovą su Čekija kroatų fanai į aikštę svaidė fakelus ir petardas, teisėją priversdami sustabdyti mačą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)