Lietuvos nacionalinės komandos vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas nusprendė, kad trečiadienį progą pailsėti turės Robertas Javtokas, Linas Kleiza ir Renaldas Seibutis, kurie buvo vieni pagrindinių žaidėjų pirmoje dvikovoje - L. Kleiza pelnė 18, R. Seibutis 10 o R. Javtokas 8 taškus.

Primename, kad J. Kazlausko sprendimu, pirmadienio mačo su švedais nežaidė Jonas Mačiulis, Darjušas Lavrinovičius ir Tomas Delininkaitis, o švedų gretose nebuvo NBA lygos atstovų - Jono Jerebko ir Jeffrey Tayloro.

Po antros akistatos su švedais Lietuvos vyrai kelsis į Vilnių.

Lietuviai prieš tai du kartus pranoko Belgijos rinktinę - 86:61 (Kėdainiuose) ir 66:53 (Kaune).

Pasak LKF generalinio sekretoriaus Mindaugo Balčiūno, sirgaliai į šių metų rinktinę deda daug vilčių.

„Į komandą šiemet susirinko didžiausios šiuo metu žaidžiančios Lietuvos krepšinio žvaigždės, tarp kurių tokios krepšinio viltys kaip Jonas Valančiūnas, Donatas Motiejūnas. Be to, komandai vadovauja labai patyręs treneris Jonas Kazlauskas. Lietuvos sirgaliai nori savo akimis pamatyti naująją rinktinę, todėl tokią galimybę suteikiantys bilietai į rungtynes tampa vertybe“, – įsitikinęs M. Balčiūnas.

Šių metų draugiškų Lietuvos vyrų rinktinės rungtynių ciklas ypatingas ne tik tuo, jog bus sužaistos net 8-erios rungtynės namuose, bet ir tuo, jog jos vyks penkiose skirtingose arenose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)