„Prancūzų turbūt pristatinėti nereikia – visi juos žino ir pažįsta ir apie jų pajėgumą būtų galima kalbėti ilgai. Pagrindiniai dalykai – jų atletiškumas, neduoti jokių lengvų taškų. Panašus vėlgi planas, arba plane bus neleisti rengti greitų atakų ir pelnyti lengvų taškų. Tai reiškia, kad neturime teisės klysti.

Reikia pristabdyti ar kiek įmanoma sustabdyti T. Parkerį – jo žaidimą, jo įsiveržimus, jo žaidimą du prieš du. Negalime duoti lengvų tritaškių Nando de Colo, Nicola Batumui, Mickaeliui Gelabale.

N. De Colo jiems labai svarbus žaidėjas, kuris eina į rungtynes nuo suoliuko, bet įneša daug energijos ir žaidžia labai rezultatyviai. Jis gali įmesti pats ir sukuria progas kitiems. Rungtynėse Europos čempionate būtent šis žaidėjas buvo X faktorius“, - po trečiadienio treniruotės Londone kalbėjo K. Kemzūra.

Treneris pažymėjo, kad ketvirtadienį lietuviai privalo geriau kovoti dėl atšokusių kamuolių.

„Manau, kad su Nigerija mes turėjome gerą treniruotę. Planą įvykdėme pusiau, sakykime taip. Turime pasistengti ir neleisti jiems iš antro šanso pelnyti taškų“, - teigė treneris.

Rungtynės ketvirtadienį vietos laiku prasidės 9 val. (11 val. Lietuvos laiku). Krepšininkus iš lovų versti planuojama apie 6 val. ryto.

„Neįprastas laikas, bet jis neįprastas abiems komandoms. Žinoma, reikia atsikelti anksčiau, reikia pabusti, reikia nusiteikti. Mes apie tai kalbame ir ruošiamės tam“, - sakė strategas.

Tiek lietuvių, tiek prancūzų sąskaitoje kol kas yra po vieną pergalę bei pralaimėjimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)