Į Suomiją neskrido traumuoti Žygimantas Janavičius ir Mantas Kalnietis bei Darjušas Lavrinovičius, kuris išvyko į Italiją, kur jam naujojo klubo gydytojai atliks medicininį patikrinimą. Jis prie rinktinės nacionalinės komandos prisijungs trečiadienį, kuomet rinktinė pasiruošimą pratęs Klaipėdoje.

Lietuvos krepšininkai treniravosi „Helsingin Jaahalli“ arenoje, kurioje ir žais draugišką susitikimą. Arenoje, kuri talpina beveik 8000 žiūrovų, savo rungtynes žaidžia vienas stipriausiu Suomijos ledo ritulio klubų – „I.F.K 1897“.

Pasak Suomijos krepšinio federacijos atstovų, iki šeštadienio buvo parduota daugiau nei 6000 bilietų, tad tikimasi, kad arena bus beveik pilnutėlė.

DELFI primena, kad Lietuvos komanda jau sužaidė trejas draugiškas rungtynes. Jono Kazlausko auklėtiniai dukart - 81:54 ir 82:51 sutriuškino gruzinus bei 93:74 nugalėjo latvius.

Lietuviai pasaulio čempionate žais D grupėje, kurioje jų varžovėmis bus Angolos, Australijos, Pietų Korėjos, Meksikos ir Slovėnijos rinktinės.

Tuo tarpu Suomijos krepšininkai kartu su Dominikos Respublikos, JAV, Naujosios Zelandijos, Turkijos ir Ukrainos komandos rungtyniaus C grupėje.

Planetos pirmenybės, vyksiančios Ispanijoje, prasidės rugpjūčio 30 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)