Prie kasų buvo įsikūrę ir pirkėjus konsultavo Simas Jasaitis, Martynas Pocius, Renaldas Seibutis ir Šarūnas Vasiliauskas.

„Krepšininkai užsuko pažiūrėti, kaip jų sirgaliai ruošiasi krepšinio čempionatui. Išbandę konsultantų darbą, jie su pirkėjais ne tik aptarė jų įsigyjamas prekes, bet ir lankytojams suteikė galimybę nusiderėti perkamą daiktą. Visa laimė, kad šie vyrai žaidžia krepšinį, o ne užsiima prekyba. Lengva ranka nuolaidas televizoriams dalinę krepšininkai per dieną būtų padovanoję visą parduotuvės sandėlių turinį“, – vienas renginio organizatorių Irmantas Viliūnas.

Pasak brolių Lavrinovičių, daug metų šeimos turėjo po vieną televizorių, kurie rodė pora televizijos kanalų. Dabar televizoriai - krepšininkų ūgio, todėl rungtynes galima žiūrėti originaliu masteliu.

„Vaikystėje turėjome vieną televizorių ir dažnai su broliu nesutapdavo nuomonės dėl to, kokią laidą žiūrėsime. Tik krepšinio varžybos ir „multikai“ visada abiem tikdavo“, – šmaikštavo broliai.

Parduotuvėje susirinkę krepšininkai kartu su lankytojams dalyvavo virtualaus krepšinio turnyruose, drauge fotografavosi, dalijo autografus ir bendravo su krepšinio sirgaliais.

„Niekada nemaniau, kad kada nors gyvenime galėsiu rungtyniauti su nacionalinės krepšinio rinktinės krepšininkais. Nors varžybos buvo virtualios, tačiau į krepšį mėčiau su tikrais krepšinio didvyriais. Rezultatyvumu jiems neprilygau, bet kovojau ir pasipriešinau garbingai“, – įspūdžiais iš virtualių krepšinio varžybų dalijosi vilnietis Julius.

Mūsų nacionalinei rinktinei tapus pasaulio krepšinio čempionato nugalėtoja, „Elektromarkt“ ketina savo pirkėjams padovanoti visus iki rugsėjo 14 d. jų prekybos tinkle įsigytus televizorius – jiems bus taikoma 100 proc. nuolaida.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)