Epizodas buvo toks kraupus, kad kaulo lūžio garsas nuskambėjo per visą areną, o už galvų susiėmė ne tik žiūrovai, bet ir varžybų dalyviai bei S. A. Saido komandos draugai.

Prancūzas dalyvavo sportinės gimnastikos atraminių šuolių atrankoje, tačiau po šios traumos jam olimpiada jau baigta – jis iš arenos buvo išgabentas ant neštuvų.

Nustatyta, kad S. A. Saidui, kuris Rio turėjo varžytis dar septyniose rungtyse, dviejose vietose lūžo kairiosios kojos blauzda.

Tai – ne pirma tokia rimta jo trauma karjeroje. 2012 metų Europos čempionate prancūzas susilaužė dešinįjį blauzdikaulį ir turėjo praleisti Londono olimpiadą.

Brazilų medikai nešdami traumuotą gimnastą į automobilį dar sugebėjo išmesti jo neštuvus. Apie tai paskelbė leidinys „USA Today“.

Sportinė gimnastika jau pirmose 1896 m. vasaros olimpinėse žaidynėse buvo įtraukta į olimpinę programą ir vykdoma iki šiol.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)