„Prisiminsiu šias rungtynes dėl nepakartojamo metimo, kurį pataikė didis mūsų kapitonas. Dalis nuopelnų tenka ir Andrejui Voroncevičiui, kuris „pastatė“ puikią užtvarą S. Moniai“, - pastebėjo Rusijos ekipos vyriausiasis treneris Davidas Blattas.

Pergalė paskutiniame antro etapo mače lėmė, kad rusai čempionato ketvirtfinalyje susitiks su Serbijos krepšininkais, o makedonai – su Lietuvos rinktine.

D. Blattas po dvikovos netiesiogiai perspėjo lietuvius, kad laukti lengvo pasivaikščiojimo ketvirtfinalyje būtų pražūtinga.

„Nevadinsiu makedonų pasirodymo staigmena, nes jie turi gerą trenerį ir labai protingus žaidėjus, kurie ne pirmus metus žaidžia kartu. Šiandien mes nežaidėme gerai, ir taip atsitiko dėl to, jog gerai žaisti mums neleido makedonai.

Mačiau, kas atsitiko kitoms komandoms, kurios varžėsi su makedonais šiame čempionate. Makedonai žaidžia savotišką krepšinį, atakuoja varžovus ir galiausiai nugali“, - dėstė D. Blattas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją