Krepšinio sirgalių namais vėl tapsiančioje arenoje bus tiesiogiai transliuojamos visos rugsėjį Slovėnijoje vyksiančios Lietuvos krepšininkų kovos, o į transliacijas susirinkusių krepšinio aistruolių lauks rėmėjų žaidimai, konkursai ir prizai.

„Kol kas arenoje numatytos penkios tiesioginės Lietuvos rungtynių transliacijos iš Slovėnijos. Jei šalies rinktinė pateks į kitą etapą, transliacijas, be abejo, tęsime. Krepšinis – neatsiejama arenos dalis, todėl tikimės, jog ir šiemet Europos krepšinio čempionato transliacijų meka sostinėje taps „Siemens“ arena.

Arenos erdvė, čia tvyranti dvasia, milžiniškas ekranas ir didžiulė minia sirgalių, vienijamų vienintelio troškimo – pergalės – sustiprina rungtynių emocijas ir transliacijas paverčia gyva, patrauklia bei jaudinančia pramoga. Palaikyti čempionų titulo siekiančias Lietuvos krepšinio žvaigždes būryje bendraminčių yra tikrai linksma“, – įsitikinęs „Siemens“ arenos generalinis direktorius Dainius Visackas.

Pirmąsias rungtynes Europos krepšinio čempionate Lietuvos krepšininkai žais rugsėjo 4 d. su Serbijos rinktine. Grupės varžybose šalies krepšininkai taip pat susitiks su draugiškose rungtynėse įveikta Makedonijos rinktine, kovos su Latvijos, Juodkalnijos bei Bosnijos ir Hercegovinos ekipomis. Į kitą etapą pateks trys geriausios grupės komandos.

Rungtynių atmosferą „Siemens“ arenoje kaitins įvairūs žaidimai, konkursai bei partnerių ir rėmėjų įsteigti tikrų krepšinio sirgalių prizai, tarp jų: naujausias išmanusis telefonas „Sony Xperia ZR“, bulvių traškučių skrynios, piniginiai prizai, išskirtiniai sirgaliaus marškinėliai ir kiti suvenyrai, bilietai į sporto renginius.

Bilietus į „Siemens“ arenoje vyksiančias Europos krepšinio čempionato tiesiogines transliacijas galima įsigyti internetu www.tiketa.lt ir „Tiketa“ kasose. Bilietų kaina – 5 litai, „DailyCard“ kortelių turėtojams ir akcijos „Krimsk „Taffel“ ir žiūrėk EuroBasket 2013 transliacijas „Siemens“ arenoje“ dalyviams įėjimas – nemokamas.

Didžiausi krepšinio aistruoliai gali įsigyti ir specialius abonementus, galiosiančius visoms Lietuvos rinktinės rungtynių Slovėnijoje transliacijoms. Abonemento kaina – 20 litų.

Krepšinio sirgalių namais „Siemens“ arena tapo dar 2010 metais, kai Turkijoje vyko Pasaulio krepšinio čempionatas. Šią tradiciją arena tęsė ir 2011-aisiais, kai Europos krepšinio čempionatas vyko Lietuvoje. Į rungtynių transliacijas arenoje susirinkdavo daugiau nei 5 tūkst. sirgalių, o rungtynes Lietuva-Ispanija stebėjo daugiau nei 8 tūkst. žmonių.

Tiesiogiai iš Slovėnijos transliuojamų Lietuvos rinktinės rungtynių tvarkaraštis:

Rugsėjo 4 d., trečiadienį, 22 val. – Lietuva–Serbija
Rugsėjo 5 d., ketvirtadienį, 22 val. – Lietuva–Makedonija
Rugsėjo 6 d., penktadienį, 18.45 val. – Lietuva–Latvija
Rugsėjo 8 d., sekmadienį, 22 val. – Lietuva–Juodkalnija
Rugsėjo 9 d., pirmadienį, 18.45 val. – Lietuva–Bosnija ir Hercegovina

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)