Sunkią pergalę iškovojo pirmą kartą po Jugoslavijos iširimo pasaulio čempionate dalyvaujantys serbai, kurie triumfavo 1:0.

Vienintelį ir pergalingą įvartį 56-ąją minutę įmušė Aleksandras Kolarovas. 32-ejų gynėjas preciziškai tiksliai realizavo baudos smūgį.

Susitikimo pabaiga buvo pažymėta dideliu chaosu. Iš pradžių įvyko susistumdymas, kuomet Nemanja Matičius šalia aikštės stumtelėjo kamuolį paėmusį Kosta Rikos rinktinės trenerių štabo narį, o tuomet susistumdė abiejų komandų žaidėjai.

Šį incidentą vėliau nuspręsta peržiūrėti, todėl kelioms sekundėms žaidimas buvo sustabdytas. Jokių nuobaudų susistumdymo dalyviams skirta nebuvo.

Netrukus žaidimas dėl vaizdo peržiūros buvo stabdomas ir po serbų žaidėjo Aleksandro Prijovičiaus pražangos. Buvo svarstoma, ar puolėjui parodyti raudoną kortelę.

Galiausiai A. Prijovičiui buvo parodyta geltona kortelė, o arbitras iš Senegalo Malangas Diedhiou paskelbė rungtynių pabaigą ir po įmušto įvarčio iniciatyvos varžovams neatidavusios Serbijos rinktinės pergalę.

Rungtynės:

Kosta Rika 0 - 1 Serbija

56' [0 - 1] Aleksandras Kolarovas.

Komandų statistika: Kosta Rika – Serbija
Smūgiai į vartus: 3 – 3
Smūgiai šalia vartų: 3 – 5
Kampiniai: 5 – 4
Nuošalės: 1 – 3
Kamuolio kontrolė: 50 – 50 proc.
Pražangos: 18 – 15.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)