Nors Meilučių šeima dar tvirtai nenusprendė, kaip panaudos už olimpinį auksą gautą 400 tūkst. litų valstybinę premiją, kuri plaukikei turi būti išmokėta per artimiausią mėnesį, ji linksta pinigus investuoti į nekilnojamąjį turtą Lietuvoje.

„Didžiąją dalį investuosime į kokį nors Rūtai priklausysiantį turtą. Tikriausiai jis bus Lietuvoje, pavyzdžiui, pastatysime kokį nors gyvenamąjį namelį, nes Rūta savo ateitį sieja tik su Lietuva“, – trečiadienį žiniasklaidai teigė S. Meilutis, iš premjero Andriaus Kubiliaus rankų atsiėmęs simbolinį premijos čekį.

Tačiau paklaustas, ar 15-metė Plimuto koledžo mokinė gali grįžti gyventi į Kauną, kai bus užbaigta „Girstučio“ baseino rekonstrukcija, ir treniruotis gimtajame mieste, sportininkės tėvas purtė galvą.

„To tikrai nesame numatę. Planuojame, kad Rūta toliau treniruosis Plimute ir ten ruošis kitai olimpiadai. Keisti trenerio taip pat nesiruošiame. Aš nesu kompetentingas spręsti, ar jis (J. Ruddas – DELFI) yra tinkamiausias treniruoti Rūtą, bet galiu pasakyti, kad britas yra puikus žmogus, specialistas, labai tvirta ir brandi asmenybė“, – kalbėjo S. Meilutis, kuris pasidžiaugė, kad jo dukra pagaliau įveikė sveikinimų bei pagerbimų maratoną ir galės skirti daugiau laiko sau ir atostogoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)