Jau pirmoje dvikovoje lietuvei teko itin pajėgi varžovė iš Japonijos Kanae Yamabe.

„Šiaip japonė labai gera varžovė, man su ja niekada nėra tekę susitikti varžybose. Vieną kartą tik stovykloje su ja kovojau. Iš tikro maniau, kad su bus sunkiau, bet ji visai patogi man buvo. Stengiausi iš visų jėgų...“, - sunkiai ašaras tramdė Santa.

Trečią kovos minutę japonė buvo įspėta. Santai reikėjo tik apsiginti ir ji būtų šventusi pergalę. Iki kovos pabaigos likus 49 sek. 24 kg lengvesnė K. Yamabe atliko metimą koją pakišus iš užnugario (Osoto-gari) ir pelnė „Ippon“ įvertinimą.

„Tiesiog neatsitraukiau atgal. Treneris šaukė, kad atsitraukti atgal, o aš neatsitraukiau. Tiesiog nespėjau, viskas labai greitai įvyko. Iš šalies atrodo viskas lengviau, bet iš tikro tai labai sunku. Jau buvo likus mažiau nei minutė... Viskas, iškritau, jau nebekovosiu. Pirmą pralaimi ir krenti“, - apgailestavo S. Pakenytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)