Ketvirtadienį jis buvo rezultatyviausias žaidėjas savo komandoje (13 taškų), tačiau buvusio Jono Kazlausko auklėtinio Maskvos CSKA klube indėlis rusams mažai kuo padėjo.

Po rungtynių kalbėdamas su žiniasklaidos atstovais, A. Ponkrašovas teigė, jog pralaimėjimą tokiu milžinišku skirtumu pirmiausia lėmė itin prastas jo ekipos pataikymo procentas.

Varžovų komandoje 27-erių krepšininkas išskyrė aukštaūgius: brolius Lavrinovičius, Robertą Javtoką ir Joną Valančiūną. Pastarieji akivaizdžiai pranoko Timofejaus Mozgovo ir Aleksandro Kauno netekusią rusų priekinę liniją.

„Mums reikia laiko. Pasikeitė treneris, išėjo daug žaidėjų, todėl komanda konstruojama iš naujo. Nebūna taip, kad rinktinei šitaip smarkiai persimainius, ji toliau sau žaistų tokį patį aukšto lygio krepšinį. Viskam reikia laiko, – kartojo A. Ponkrašovas. – Aš raginu sirgalius nenusivilti ir nekalti mūsų prie kryžiaus. Pažadu, kad mes daug dirbsime taisydami savo klaidas.“

Primename, kad naujasis Rusijos rinktinės strategas Vasilijus Karasiovas mačą su lietuviais įvertino kiek kitaip, tvirtindamas, jog jo komanda žengė žingsnį į priekį ir sužaidė geriau nei ankstesnėse rungtynėse su čekais.

Keturių komandų kontrolinį turnyrą Vilniuje penktadienį rusai užbaigs maču su suomiais, Lietuvos rinktinė varžysis su čekais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)