Rumunams įvarčius pelnė Adrianas Popa, Nicolae Claudiu Stanciu, Gabrielis Torje ir Claudiu Keseru. Gruzinas Aleksandras Amisulašilis antrą įvartį įsimušė į savo vartus, o aikštės šeimininkas Cosminas Moti sugrąžino skolą svečiams ir taip pat pasiuntė kamuolį į savo vartus.

Rumunija Europos čempionate grumsis A grupėje drauge su Prancūzija, Šveicarija ir Albanija. Gruzinai varžybose nedalyvaus.

Kitame susitikime Italijos Bergamo mieste Albanijos rinktinė jėgas išmėgino su Ukraina. Ukrainiečiai šventė įtikinamą pergalę 3:1 (1:1). Nugalėtojams įvarčius pelnė Tarasas Stepenenka 8-ą, Andrijus Jarmolenka 49-ą ir Jevgenas Konoplianka 87-ą min.

Albanas Armando Sadiku 12-ą min. buvo išlyginęs rezultatą 1:1.

Albanai Senojo žemyno pirmenybėse A grupėje kovos su Prancūzija, Šveicarija ir Rumunija. Ukrainiečių varžovės C grupėje Vokietija, Lenkija ir Šiaurės Airija.

Rezultatai:

Rumunija 5 - 1 Gruzija

2' Adrian Popa [1 - 0]
3' Aleksandr Amisulašili [2 - 0] (Gruzija, į savo vartus)
49' Nicolae Claudiu Stanciu [3 - 0]
68' Cosmin Moti [3 - 1] (Rumunija, į savo vartus)
80' Gabriel Torje [4 - 1]
87' Claudiu Keseru [5 - 1]

Albanija 1 - 3 Ukraina

8' Taras Stepanenka [0 - 1]
12' Armando Sadiku [1 - 1]
49' Andrij Jarmolenka [1 - 2]
87' Jevgen Konoplianka [1 - 3]

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)