Savo penkioliktąjį įvartį Ronaldo įmušė rungtynėse su Ganos rinktine, kurios baigėsi brazilų pergale 3:0 ir išvedė juos į čempionato ketvirtfinalį.

Jis teigė: „Aš labai patenkintas rezultatu ir laimingas, kad pavyko sumušti rekordą.“

„Šis rekordas jau septynis čempionatus buvo likęs toks, koks buvo, tad natūralu, kad esu labai patenkintas jį įveikęs. Dabar aš turiu toliau pelnyti įvarčius ir iškelti savo komandą į dar vieną titulo viršūnę“, – savo ketinimų neslėpė Ronaldo.

Už viršsvorį ir nerangumą kritikuotas brazilų puolėjas, siekdamas „Auksinio batelio“, šiame čempionate jau pelnė tris įvarčius – kol kas vienu mažiau už vokietį Miroslavą Klose.

„Ir štai aš čia tam, kad parodyčiau, ką dar sugebu, ir esu įsitikinęs, kad Brazilijoje mūsų sirgaliams bus didžiulė šventė“, – džiūgavo Madrido klubo „Real“ puolėjas.

„Gana sudėtinga žaisti su tokiomis komandomis kaip Gana – mes tikrai turėjome paprakaituoti dėl pergalės. Mes kaip reikiant pasistengėme – kiekvienas brazilų žaidėjas atidavė visas savo jėgas, ir mes turėsime padaryti tą patį per kitas rungtynes.“

„Mes laimime kaip komanda. Aš mušu įvarčius, ir mes judame pirmyn. Dabar aš noriu dar ir dar, ir dar!“, – tryško entuziazmu Ronaldo.

„Tai didžiulė sėkmė sumušti įvarčių rekordą, tačiau nepamirškime, kad mūsų tikslas – pasiekti finalą. Žaidėjai labai pasitiki savimi, ir mūsų komanda pasiekia savo tikslų“, – pridūrė puolėjas.

„Aš jutau, kad turiu kaip nors apgauti vartininką. Supratau, kad ilgai laikydamas kamuolį viską labai apsunkinčiau, todėl nutariau jį (Ganos rinktinės vartininką – DELFI) apsivaryti.“

„Aš tikiuosi, kad galėsiu juos (vartininkus – DELFI) apgaudinėti iki pat finalo“, – juokėsi Ronaldo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją