Čia galima išvysti ir JAV vyrų krepšinio rinktinės žaidėjus, užsukdavo stebėti ne tik galbūt būsimų varžovų, bet ir palaikyti savo šalies plaukikų Michaelo Phelpso ir Katie Ledecky, bei paplūdimio tinklininkių.

Rio tribūnose – ir Rusijos plaukimo žvaigždė bei dviejų sidabro medalių laimėtoja Julija Jefimova su savo vaikinu Nikita Lobincevu bei tėvu Andrejumi. Juos sudomino moterų vandensvydžio ketvirtfinalio mačas tarp Rusijos ir Ispanijos, kurį 12:10 laimėjo rusės.

J. Jefimova tautietes palaikė itin aistringai ir neslėpė emocijų bei ragino riksmais.

Į Braziliją pasirgti už saviškius atvyko ir Jelena Isinbajeva.

Įsitaisiusį tarp kitų bei mojuojantį šalies vėliavėle galima pamatyti it iš akies trauktą Šiaurės Korėjos lyderį Kim Jong Uną – tiksliau, jo antrininką.

Tuo metu paprasti fanai stebina savo kaukėmis, plakatais, užrašais, atvira apranga ir nepaisant to, kad Brazilijoje šiuo metu žiema, karštais kūnais. Kai kurie išsitiesia ant kėdžių ir netgi deginasi.

Į fotografų akiratį, žinoma, pateko ir Lietuvos sirgaliai, kurių daugiausia užfiksuota, kaip galima nesunkiai atspėti, per krepšinio rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)